Testimonials

Het is spannend, om een ceremonie deels of helemaal uit handen te geven. Zal die ander het doen zoals je het je voorstelt? Zal alles wel werken? Zullen de woorden passen bij jullie en de situatie?

Natuurlijk zet ik me volledig in om een ceremonie volledig volgens jouw of jullie wens uit te voeren. Hoe anderen daarnaar kijken lees je hieronder in reacties van mensen met wie ik samenwerkte bij uitvaartceremonies. Uit privacy-overwegingen lees je voornamelijk voornamen.

 

We willen u nogmaals bedanken voor de mooie begeleiding en persoonlijke ondersteuning. Het heeft ons erg geholpen in het rouwproces. Ook de nazorg stellen we zeer op prijs.
Top, dank je wel.

Pieter en Evelyne

Aafke heeft voor onze bruiloft de ceremonie verzorgd. We wilden een ceremonie die echt over ons gaat, over wat wij belangrijk vinden in een huwelijk en wat wij elkaar willen beloven. Een standaard praatje van een trouwambtenaar met een paar persoonlijke noten wilden wij niet. In deze wens is Aafke volledig geslaagd. Ze heeft ons geholpen de ceremonie helemaal vorm te geven naar wat wij voor ogen hadden. Ze heeft heel veel tijd gestoken in ons leren kennen, om zo tot het perfecte totaalplaatje te komen. Samen met haar hebben we een symbool gekozen dat voor ons huwelijk staat. Dit symbool hebben we helemaal doorgetrokken in de ceremonie, maar ook bij de aankleding van de ruimte. Ze heeft heel veel tijd besteed aan het zoeken van mooie items om alles aan te kleden, dat heeft ons heel wat werk uit handen genomen. Ze heeft het verhaal ook omgezet in een leuk sprookje voor de kinderen (4 jaar en jonger), zodat die zich ook betrokken voelden bij wat er allemaal gebeurde. We zijn heel erg blij met de keuze voor Aafke. De hoeveelheid werk die ze heeft verricht om ons een topdag te bezorgen is echt fantastisch. De ceremonie sloot helemaal bij ons aan, en vanaf nu kunnen we nooit meer naar ons symbool kijken zonder deze dag te herinneren.

Joost

Met de voorbereidingen en tijdens een auladienst heb ik Aafke leren kennen als een professionele, rustige, lieve en respectvolle ritueelbegeleider. De hele dienst die zij begeleidde was in balans. Ze was duidelijk, niet te langdradig, te kort, saai of te zwaar van stof. Ik kan dan ook zeggen dat ik de samenwerking met haar als zeer prettig ervaar.
Corine

De uitvaart van onze vader is zo mooi geweest. We hadden het niet beter kunnen wensen.
Heel veel dank voor jullie tijd, energie maar vooral ook empathie tijdens de voorbereiding én de uiteindelijke uitvaart. We hebben het met zijn allen tot een mooie herinnering gemaakt.
Jessica en Irene

Na het overlijden van mijn moeder, maakte ik kennis met Aafke. Ik had namelijk aangegeven dat ik een luchtige afscheidsdienst op het oog had, maar wél met religieuze ondertoon. Aafke was werkelijk geknipt voor deze rol ! Empathisch als ze is, kon ze zich helemaal inleven in mijn situatie. Ontzorgen was haar motto en dat kon ze. Er leek geen eind te komen aan haar inzet; van goed luisteren tot ruimte bieden voor mijn persoonlijke inbreng, niets was haar teveel. Het resultaat was er dan ook naar; de dienst was in één woord prachtig en maakte indruk op alle aanwezigen.

Peter

Niet alleen was jij mijn steun en toeverlaat, jij hebt een fantastische invulling gegeven aan de uitvaart van mijn vader. Als een kapitein op het schip (om maar even in de terminologie van mijn vader te blijven) heb je mij en mijn gezin door de woelige baren van de uitvaart geleid.

Lees Karins hele testimonial

Karin

Wat heb je dat mooi gedaan. Je beschreef onze oom zoals hij was. Hij zou dit heel mooi gevonden hebben.
Arie, Barry en Rien

Wat een bijzondere begrafenis is het geworden! Alle dank aan jou!
Wij hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden.
Elly, Cees en Margriet

Het was een fijne samenwerking, waarbij we alles tegen je konden zeggen. We hebben de vele inspraak erg gewaardeerd en hebben alles kunnen doen wat we met onze oom hadden afgesproken. We kregen veel positieve, goede reacties. Ook uit zwaar gereformeerde hoek kregen we terug: wat was dit mooi.
Sjaan en Coby

Wat was het fijn dat jij het huwelijk van Joost en Emily hebt ingezegend. Hartelijk dank voor hoe jij hier handen en voeten aan hebt gegeven. Het plaatje was helemaal af. Hartelijk dank voor het vele werk, welke je hierin hebt gestoken. 

Ina en Harry

Bedankt voor het mooie en warme afscheid van mijn man en onze vader. Het heeft ons veel steun gegeven.
Co en kinderen

De dienst was precies zoals mijn vrouw het had gewild.
Ruud

Inmiddels heb ik een aantal keren als uitvaartverzorger van Infinity Uitvaartzorg samengewerkt met Aafke.

Zij neemt de tijd om samen met een familie te zoeken naar de balans tussen het geloof en persoonlijke rituelen. Ze is een luisterend oor en stelt de juiste vragen om de rode draad te ontdekken in het leven van de persoon om wie het gaat. De nabestaanden zijn altijd zeer tevreden en dankbaar voor haar toewijding en ondersteuning.

Monique Kupras

Infinity Uitvaartzorg

Aafke, bedankt voor een zeer geslaagd en waardig afscheid afgelopen maandag van onze moeder. Veel positieve reacties gekregen.
Nelly en Gerard

We zijn erg tevreden over de uitvaart. Je hebt een mooi beeld gebruikt. De samenwerking hebben we als prettig ervaren en bracht rust en vertrouwen. Fijn dat de tekst groot was uitgeprint. We kregen veel mooie, positieve reacties over het beeld dat je had gebruikt.
Peter en Jolanda

Aafke heeft het afscheid van mijn vrouw zorgvuldig georganiseerd en begeleid. Zij waakte er voor dat de sprekers binnen hun tijd bleven en beschreef mijn vrouw op een fijne oprechte manier.

Ze heeft er ook voor gezorgd dat een vormgever iets heel moois van de dankkaart heeft gemaakt. Ik krijg er nog af en toe complimenten over.

Hans

We zijn nog steeds heel blij met hoe je het gedaan hebt allemaal en vonden het ook fijn dat je na de dienst nog even bij ons kwam zitten.

Conny en Marly