Testimonials

Het is spannend, om een ceremonie deels of helemaal uit handen te geven. Zal die ander het doen zoals je het je voorstelt? Zal alles wel werken? Zullen de woorden passen bij jullie en de situatie?

Natuurlijk zet ik me volledig in om een ceremonie volledig volgens jouw of jullie wens uit te voeren. Hoe anderen daarnaar kijken lees je hieronder in reacties van mensen met wie ik samenwerkte bij uitvaartceremonies. Uit privacy-overwegingen lees je voornamelijk voornamen.

 

Met de voorbereidingen en tijdens een auladienst heb ik Aafke leren kennen als een professionele, rustige, lieve en respectvolle ritueelbegeleider. De hele dienst die zij begeleidde was in balans. Ze was duidelijk, niet te langdradig, te kort, saai of te zwaar van stof. Ik kan dan ook zeggen dat ik de samenwerking met haar als zeer prettig ervaar.
Corine

Beste Aafke,

Wat was het fijn dat jij het huwelijk van Joost en Emily hebt ingezegend. Hartelijk dank hoe jij hier handen en voeten aan hebt  gegeven. Het plaatje was helemaal af. Hartelijk dank, voor het vele werk, welke je hierin hebt gestoken. 

Ina en Harry

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Bedankt voor het mooie en warme afscheid van mijn man en onze vader. Het heeft ons veel steun gegeven.
Co en kinderen

De uitvaart van onze vader is zo mooi geweest. We hadden het niet beter kunnen wensen.
Heel veel dank voor jullie tijd, energie maar vooral ook empathie tijdens de voorbereiding én de uiteindelijke uitvaart. We hebben het met zijn allen tot een mooie herinnering gemaakt.
Jessica en Irene

Aafke heeft het afscheid van mijn vrouw zorgvuldig georganiseerd en begeleid. Zij waakte er voor dat de sprekers binnen hun tijd bleven en beschreef mijn vrouw op een fijne oprechte manier.

Ze heeft er ook voor gezorgd dat een vormgever iets heel moois van de dankkaart heeft gemaakt. Ik krijg er nog af en toe complimenten over.

Hans

Niet alleen was jij mijn steun en toeverlaat, jij hebt een fantastische invulling gegeven aan de uitvaart van mijn vader. Als een kapitein op het schip (om maar even in de terminologie van mijn vader te blijven) heb je mij en mijn gezin door de woelige baren van de uitvaart geleid.

Lees Karins hele testimonial

Karin

Wat heb je dat mooi gedaan. Je beschreef onze oom zoals hij was. Hij zou dit heel mooi gevonden hebben.
Arie, Barry en Rien

Wat een bijzondere begrafenis is het geworden! Alle dank aan jou!
Wij hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden.
Elly, Cees en Margriet

Het was een fijne samenwerking, waarbij we alles tegen je konden zeggen. We hebben de vele inspraak erg gewaardeerd en hebben alles kunnen doen wat we met onze oom hadden afgesproken. We kregen veel positieve, goede reacties. Ook uit zwaar gereformeerde hoek kregen we terug: wat was dit mooi.
Sjaan en Coby

De dienst was precies zoals mijn vrouw het had gewild.
Ruud

Inmiddels heb ik een aantal keren als uitvaartverzorger van Infinity Uitvaartzorg samengewerkt met Aafke.

Zij neemt de tijd om samen met een familie te zoeken naar de balans tussen het geloof en persoonlijke rituelen. Ze is een luisterend oor en stelt de juiste vragen om de rode draad te ontdekken in het leven van de persoon om wie het gaat. De nabestaanden zijn altijd zeer tevreden en dankbaar voor haar toewijding en ondersteuning.

Monique Kupras

Infinity Uitvaartzorg

Aafke, bedankt voor een zeer geslaagd en waardig afscheid afgelopen maandag van onze moeder. Veel positieve reacties gekregen.
Nelly en Gerard

We zijn erg tevreden over de uitvaart. Je hebt een mooi beeld gebruikt. De samenwerking hebben we als prettig ervaren en bracht rust en vertrouwen. Fijn dat de tekst groot was uitgeprint. We kregen veel mooie, positieve reacties over het beeld dat je had gebruikt.
Peter en Jolanda